Mijn bestelling is nog niet aangekomen

Wij versturen Beertje Bob normaal gesproken binnen twee werkdagen. Zijn die voorbij en je hebt niets ontvangen? Stuur een e-mail naar klantenservice@beertjebob.nl onder vermelding van je order nummer. Dit nummer vind je in de e-mail die wij je hebben gestuurd toen je Beertje Bob bestelde. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een en ander op te lossen.

Mijn Beertje Bob is beschadigd aangekomen

Stuur een e-mail naar klantenservice@beertjebob.nl onder vermelding van je order nummer. Dit nummer vind je in de e-mail die wij je hebben gestuurd toen je Beertje Bob bestelde. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een en ander op te lossen.

Ik ben niet blij met Beertje Bob

Stuur een e-mail naar klantenservice@beertjebob.nl onder vermelding van je order nummer en je klacht en stuur je beertje terug naar Dohbro Health & Lifestyle, Dr. Lelykade 22A Den Haag. We storten je aanschafbedrag binnen 24 uur na ontvangst van je beertje terug.

In gebruik nemen van Beertje Bob

Voorkant recorder

Haal je beertje uit de verpakking en maak hem aan de achterkant bij de klittenbandsluiting open. Haal de rode hartvormige recorder uit het beertje, en verwijder de plastic strip die de batterij activeert. Je bent nu klaar om je eigen boodschap in te spreken.

Achterkant recorder

Schuif de zwarte switch op de achterkant van de recorder helemaal naar rechts (naar de 'r' van record), en druk de recorder in tot je een enkele piep hoort. Blijf de recorder ingedrukt houden en spreek je boodschap in. Als je klaar bent met inspreken laat je de recorder weer los, en hoor je twee piepjes. Je boodschap is opgenomen. Schuif de zwarte switch helemaal naar links (naar de 'p' van play), en plaats de recorder terug in Beertje Bob met de gaatjes van de speaker naar voren gericht. Sluit Beertje Bob weer zorgvuldig met de klittenbandsluiting.

Beertje Bob praat niet

Check eerst of je de doorzichtig plastic strip aan de achterkant van de recorder (waar de aan/uit switch en het batterij compartiment zit) hebt verwijderd. Als deze is verwijderd, volg dan de instructies bij 'In gebruik nemen van Beertje Bob'. Nog steeds geen pratende Beertje Bob? Neem contact op met onze klantenservice en wij bellen je om het probleem op te lossen.

Beertje Bob is gestopt met praten

Het kan zijn dat de zwarte switch bij veelvuldig gebruik uit de 'p' stand is geschoven. Haal de recorder uit Beertje Bob en schuif de switch weer helemaal naar links. Als dit vaker gebeurt, gebruik dan een klein stukje tape om de switch op zijn plek te houden.
Een ander mogelijkheid is dat de batterij leeg is. Je kunt aan de achterkant van de recorder (waar ook de switch zit) het batterij compartiment openen. Verwijder de borgschroef van het compartment met een kruiskop schroevendaarier, schuif het compartiment open, en plaats 3 1.5 volt AG10/LR130 knoopcelbatterijen. Deze zijn overal verkrijgbaar voor ongeveer €0,40 per stuk. Sluit het compartiment weer, plaats en zeker de borgschroef, en Beertje Bob kan weer maanden of jaren vooruit.

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Neem contact op via:

Email: klantenservice@beertjebob.nl
Tel: 070 4161763

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password